Koti

Internet-tutkimus ja tiedonkeruu

Täältä saat tietoa yrityksistä, jotka ovat Internet-tutkimuksen ja tiedonkeruun asiantuntijoita.

Tutkimustyöt

Tämän verkkosivun aiheena ovat Internet-tutkimus, markkinatutkimus, kyselyt, tiedonkeruu ja muuta. Liiketoiminnassa markkinoiden ja asiakkaiden tutkiminen on välttämätöntä, jotta voi pysyä edellä kilpailussa. Monet yritysten omistajat eivät kuitenkaan ymmärrä tutkimuksen arvoa ja jättävät sen usein huomioimatta. Sinusta tulee häviäjä, jos jätät huomiotta tutkimuksen merkityksen liike-elämässä.

Sinulla voi olla oma tutkimusryhmäsi tai voit palkata yrityksiä, jotka tekevät tutkimuksen. Tällä sivustolla saat tietoa yrityksistä, jotka tekevät tutkimustyötä. Voit palkata nämä yritykset tekemään tutkimustyön sinun puolestasi. Vaikka ulkoistaisit tutkimustyöt, sinulla on oltava hyvä käsitys tutkimustyöstä. Sinun on tiedettävä työkaluista, tiedonkeruumenetelmistä, kyselyistä, tietojen analysoinnista ja muista asioista.

Löydät mielenkiintoisia artikkeleita Internet-tutkimuksesta ja siitä, miten kerätä ensisijaisia ja toissijaisia tietoja verkossa. Sinulla tulee olemaan hyvä käsitys tutkimuksen suorittamisesta.

Verkkotutkimus

Saat tietoa siitä, miten tehdään verkkotutkimusta. Opit työkaluista ja menetelmistä verkkotutkimuksen tekemiseen.

Tiedonkeruu

Tiedät, miten kerätä ensisijaista ja toissijaista tietoa verkossa. Opit erilaisista tietojen analysointityökaluista ja tekniikoista.

Tutkimuksen valmistelu

Täällä opit, miten tehdä kyselyitä ja analysoida tietoja, jotka saat suorittamastasi kyselystä.

Blogi Internet-tutkimuksesta

Täältä löydät blogeja Internet-tutkimuksesta, tiedonkeruusta, kyselyistä, yleisön palautteesta ja muusta.