Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Esitelty kuva Vaiheet Online kyselyiden Suorittamiseen 1024x682 - Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Voit suorittaa Internet-tutkimuksen saadaksesi selville, miten yrityksesi suoriutuu. Tätä varten sinun on joskus tehtävä kyselyjä saadaksesi selville ihmisten mielipiteet yrityksestäsi. Tässä ovat vaiheet online-kyselyiden suorittamiseen.

Tutkimuksen tavoitteet

Esitelty kuva Vaiheet Online kyselyiden Suorittamiseen Tutkimuksen tavoitteet - Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Sinun tulisi ensin päättää tutkimustavoitteesi ennen kuin aloitat kyselyn tekemisen. Tämä auttaa sinua tietämään, mitä odotat kyselyltäsi. Sinun on päätettävä, minkä tyyppisiä osallistujia haluat mukaan kyselyyn.

Luo kysymykset

Esitelty kuva Vaiheet Online kyselyiden Suorittamiseen Luo kysymykset - Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Sinun on kirjoitettava ylös kysymykset, joita kysyt ihmisiltä. Sinun on päätettävä avoimista kysymyksistä, suljetuista kysymyksistä, yhden tai useamman vastauksen kysymyksistä. Varmista, että käyttämäsi kieli on yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää.

Kutsu ihmisiä

Esitelty kuva Vaiheet Online kyselyiden Suorittamiseen Kutsu ihmisia - Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Kun kysymykset ovat valmiina, kutsu ihmisiä osallistumaan online-kyselyysi. Yksi tapa on lähettää sähköposti kohdeyleisöllesi. Voit myös lähettää kyselyn Facebookiin tai lähettää sen tekstiviestillä.

Kerää vastaukset ja analysoi tuloksia

Esitelty kuva Vaiheet Online kyselyiden Suorittamiseen Keraa vastaukset ja analysoi tuloksia - Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Voit kannustaa ihmisiä täyttämään kyselyn tarjoamalla heille kannustimia, kuten pieni lahja tai kuponki. Sinun tulisi kertoa ihmisille, että jaat tutkimuksen tulokset heidän kanssaan. Voit käyttää erilaisia tietojen analysointityökaluja analysoidaksesi kyselyn tuloksia.

Kirjoita raportti

Esitelty kuva Vaiheet Online kyselyiden Suorittamiseen Kirjoita raportti - Vaiheet Online-kyselyiden Suorittamiseen

Kun olet analysoinut tiedot ja saanut selville tulokset, sinun on kirjoitettava raportti, jossa havainnot selitetään. Tuloksesi auttavat päätöksenteossa. Online-kyselyn tekeminen ei ole kallista. Tarvitset oikeat kysymykset ja työkalut kyselyiden suorittamiseen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *