Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Esitelty kuva Parhaat Tarjolla Olevat Online tutkimus Tyokalut 1024x682 - Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Aikaisemmin jouduimme viettämään tuntikausia kirjastossa ja siirtymään laitoksesta toiseen keräämään raportteja ja papereita tutkimusta varten. Mutta nyt tutkimuksen tekemisestä on tullut helpompaa. Tietojen saatavuus johtaa myös tarkempiin tutkimustuloksiin. Jos olet kiinnostunut suorittamaan minkä tahansa Internet-tutkimuksen, voit käyttää erilaisia nykyisin saatavilla olevia tutkimusvälineitä. Nämä työkalut auttavat sinua löytämään tietoja ja analysoimaan niitä. Täältä saat tietoa hämmästyttävistä työkaluista, jotka voivat auttaa sinua Internet-tutkimuksessa.

Todoist

Esitelty kuva Parhaat Tarjolla Olevat Online tutkimus Tyokalut Todoist - Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Tämä on loistava tutkimustyökalu tutkimustyön seuraamiseen. Pystyt hallitsemaan töitäsi helposti ja tekemään yhteistyötä myös muiden kanssa. Se mahdollistaa tietojen jakamisen. Joskus ihmiset tekevät tutkimustyötä ryhmissä. Tämä työkalu auttaa jakamaan tietoja ja tekemään tutkimusta onnistuneesti.

EduGeeksClub.

Esitelty kuva Parhaat Tarjolla Olevat Online tutkimus Tyokalut EduGeeksClub - Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Tästä työkalusta voi olla paljon apua, kun tunnet olevasi eksyksissä tutkimusta tehdessäsi. Tämän työkalun avulla voit ottaa yhteyttä ammattitutkijoihin ja oppia heiltä. Voit myös tilata näiltä tukijoilta tutkielman ja käyttää niitä tutkimuksesi resurssina. Työkalu voi myös muokata ja korjata tutkimustyötäsi.

EndNote

Esitelty kuva Parhaat Tarjolla Olevat Online tutkimus Tyokalut EndNote - Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Tämä on monitoiminen työkalu, joka auttaa sinua etsimään oikeaa tietoa eri verkkotietokannoista. Se auttaa myös täydentämään viiteluetteloa. Voit jakaa tutkimustietosi muiden kanssa tämän työkalun avulla. Työ voi luoda viitteitä eri tyyleillä, tarjota automaattisia päiväkirjaehdotuksia ja luoda elämänkertoja.

RefWorks.

Esitelty kuva Parhaat Tarjolla Olevat Online tutkimus Tyokalut RefWorks - Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Tämä työkalu voi auttaa sinua löytämään sopivat tutkimustiedot. Se järjestää ja tallentaa tiedot sekä asettaa tiedot saataville jaettavaksi muiden kanssa. Työkalu luo viittaukset automaattisesti. Se voi myös kirjoittaa elämänkertoja eri tyyleillä.

Zotero.

Esitelty kuva Parhaat Tarjolla Olevat Online tutkimus Tyokalut Zotero - Parhaat Tarjolla Olevat Online-tutkimus Työkalut

Tämä on loistava työkalu online-tutkimukseen. Työkalu tunnistaa olennaisen sisällön automaattisesti. Sisältö voidaan tallentaa kirjastoon, jotta voit käyttää sitä helposti. Tämä työkalu tukee erilaisia tiedostomuotoja, kuten PDF-asiakirjoja, ääni- ja videotiedostoja ja muita. Nämä tutkimustyökalut voivat auttaa sinua tekemään tutkimusta verkossa. Tutkimuksen tekeminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Tiedonkeruu ja yhteistyö vievät suuren osan ajastasi. Nämä työkalut voivat auttaa sinua tässä, jotta voit keskittyä enemmän tietojen analysointiin ja tehdä johtopäätöksiä. Nämä työkalut auttavat sinua jopa viittauksissa ja elämänkerroissa, mikä auttaa sinua suorittamaan tutkimuksen nopeammin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *